fbpx

Ну така вже нахабна. Я ж акуратно запитала Ірину, коли вони з сином планують дітей, вона відповіла з насмішкою: “Коли ви напишете заповіт”. Це було для мене потрясінням. Я не могла повірити, що вона так не красиво може відповісти на таке особисте питання. Не подобалась мені ця Ірина з самого початку. Треба було будь-якою ціною їх розлучити на самому “корені”. Тепер вже надто пізно. Хоча, може й ні. Дітей ж то в них немає!

Мене звати Оксана, і я була в подиві, коли мій син Володимир привів додому свою нову дівчину, Ірину.

Майже з перших хвилин нашого знайомства я відчула, що вона не та, хто мені би підходив для мого сина. Ірину важко було сприйняти, вона приходила до нас з виглядом, ніби вона зайшла не в гості, а на інспекцію.

Вона ставила себе вище, а мене знижувала до ролі простої прислуги. Ірині завжди здавалося, що вона знає краще, як жити моєму синові, і часто давала непрохані поради щодо того, як я мала виховувати його.

Щодо історії знайомства мого сина і Ірини, вони познайомилися на одній зі студентських вечірок. В Ірини було заможне походження, вона виросла у сім’ї високопосадовця, і, мабуть, вона вважала себе надзвичайно привілейованою.

Мій син, Володимир, був завжди відкритий і привітний, тому Ірина швидко відповіла взаємністю на залицяння сина.

Протягом їхнього першого року разом, я помітила, як Ірина почала відверто дуже скоса на мене дивитися і не лише дивитися. Її зверхнє ставлення до мене ставало все більш помітним. Це було чимось більшим, ніж просто різниця в наших поглядах і вихованні, вона майже відкрито демонструвала свою зверхність.

Неодноразово Іра критикувала мою кухню, зауважувала про непорядок у домі, і навіть втручалася в мої звички щодо розпорядку дня.

Одного разу, коли я готувала обід, вона старанно підмовляла Володимира перейти на її раціон харчування, вважаючи мої страви непідходящими для здоров’я. Мене обурювало її нахабство та неуважність до моєї родини.

Сьогодні я вирішила трішки втрутитися в особистий простір Ірини. Я лагідно запитати Ірину, коли вони з сином планують дітей, вона відповіла з насмішкою: “Коли ви напишете заповіт”. Це було для мене потрясінням. Я не могла повірити, що вона так нахабно може відповісти на таке особисте питання.

Тепер, коли ситуація досягла точки кипіння, я не знаю, що робити.

Я хотіла б допомогти Володимирові побачити, яка Ірина справжня, але не знаю, як досягти цього.

Чи є у вас які-небудь поради, як я можу вирішити цю складну ситуацію? Чи краще просто виставити за поріг таку невістку поки не пізно?

Автор – “АанГа”

Текс підготовлено на основі реальної історії спеціально для ibilingua. Фото лише для ілюстрації. Імена змінено. Передрук категорично заборонено! У вас є подібний досвід? Довірте нам свою історію!

You cannot copy content of this page