• Головна
  • "Названо тариф на електроенергію в травні для українців": Шмигаль сказав, скільки насправді будуть платити українці
19:43, 26 квітня

"Названо тариф на електроенергію в травні для українців": Шмигаль сказав, скільки насправді будуть платити українці

"Названо тариф на електроенергію в травні для українців": Шмигаль сказав, скільки насправді будуть платити українці

Кабінет міністрів України ухвалив рішення щодо тарифу на електроенергію для населення. Про те, скільки доведеться платити українцям в останній місяць весни, повідомив глава уряду.

Як інформує "Today.ua", питання підвищення тарифів на комунальні послуги порушувалося неодноразово. Українці переживають, що ціни можуть сильно зрости, і це позначиться на сумах у платіжках. Але найближчим часом цього не станеться.

Як повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, Кабінет міністрів під час чергового засідання 26 квітня 2024 року ухвалив рішення продовжити термін дії пільгової ціни та зберегти тариф на електроенергію для населення на тому ж рівні. Тому українці продовжать платити 2,64 гривні за один кіловат до кінця травня.

"Сьогодні Уряд ухвалює рішення про продовження пільгової ціни на електроенергію для населення. 2 гривні 64 копійки за кіловат. Залишаємо цю ціну без змін. Положення про покладання спеціальних обов'язків на учасників ринку електричної енергії буде продовжено до 31 травня", - повідомив глава українського уряду.

Денис Шмигаль також нагадав, що цього тижня було ухвалено й інші важливі рішення. Так, пільгову ціну на газ для постачальників тепла та гарячої води українцям продовжено до кінця літа. Крім того, "Нафтогаз" вирішив не підвищувати вартість газу для населення. Він залишився тим самим – 7,96 гривень за куб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тарифи #комунальні_послуги
ТОП новини
"Масштабне скасування бронювання наближається, названо перелік захворювань для відстрочок": повістки, ТЦК, мобілізація
"Потужний снігопад суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом": де буде мороз у -8 градусів, дощ і гроза?
"Тарифи на комунальні послуги у травні оприлюднено": чи приголомшать українців ціни на світло, газ та воду?
"Шалене похолодання суне в ці області, прогноз приголомшив навіть синоптиків": куди пре мороз у -7 градусів, дощ і снігопад?
Оголошення
live comments feed...