StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Разом із Пугачовою: Крістіна Орбакайте показала вечірню прогулянку

26 квітня 2024, 18:38
2079
Крістіна Орбакайте похвалилася яскравим виходом у креативній сукні із зображенням її матері
Алла Пугачова, Крістіна Орбакайте
Крістіна Орбакайте вразила своїм вбранням / фото: instagram.com/alla_orfey/, instagram.com/orbakaite_k/

Російська співачка Крістіна Орбакайте - дочка легендарної Алли Пугачової, яка не тільки публічно засудила повномасштабне вторгнення РФ в Україну, а й виїхала з країни-окупанта, прогулялася в дуже цікавому вбранні.

На своїй сторінці в соцмережах Крістіна показала відео, на якому вона гуляє в парку. Орбакайте спускається сходами в довгій зеленій сукні та чорних туфлях-човниках.

відео дня

Наблизившись до камери, артистка вказала на принт у вигляді жіночого портрета, схожого на Аллу. Покрасувавшись перед об'єктивом, Крістіна послала на камеру повітряний поцілунок.

"Життя занадто гарне, щоб сумувати", - написала Орбакайте.

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Крістіна Орбакайте - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно в мережі з'явилося відео, як на концерті Крістіни Орбакайте, на сцену до неї піднялася її мама - Алла Пугачова та її чоловік-комедіант Максим Галкін. Орбакайте, одягнена в чорну сукню з червоними елементами, співала веселу пісню. Пугачова і Галкін разом пустилися в танок на сцені.

А також раніше Крістіна Орбакайте, яка відмовилася підтримувати війну Росії в Україні Крістіна Орбакайте, з'явилася на черговому російському шабаші "Пісня року".

Читайте більше про Орбакайте:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти