Якщо ви думали, що мати два номери на одній SIM-картці – це неможливо, Lifecell повідомляє, що це не так. Мобільний оператор анонсував "Закріплений номер" – корисну послугу для тих, хто вирішує перейти до Lifecell, але не хоче розлучатися зі своїм старим номером.

Як це працює? При активній SIM-карті Lifecell ви можете перенести ваш старий номер від іншого оператора на ту саму картку. Таким чином, у вас буде два номери на одній SIM-карті – ваш старий та новий від Lifecell.

"Не пропустіть цей критичний момент: Ваш Lifecell номер може зникнути за лічені дні
телефон/лайфселл фото з інтернету

Що ви отримуєте?

Всі ваші ресурси – хвилини, гігабайти інтернету, SMS – будуть збережені на вашому номері. Це означає, що ви можете продовжувати використовувати їх без будь-яких обмежень. При цьому вартість закріпленого номера протягом перших 84 днів після перенесення абсолютно безкоштовна.

Після цього періоду – лише 25 гривень за 4 тижні.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Як зателефонувати із закріпленого номера?

Якщо ви хочете, щоб ваш співрозмовник бачив ваш старий номер, просто додайте код 878 . Це допоможе вам розрізняти, на який номер ви телефонуєте і який номер ви використовуєте для різних цілей.

Мобільний зв'язок, фото freeradio
Мобільний зв'язок, фото freeradio

Як вимкнути "Закріплений номер"?

Якщо вам більше не потрібно два номери на одній картці, ви можете легко вимкнути цю послугу. Просто наберіть код USSD *727# . Але пам'ятайте, що після відключення закріплений номер стане недоступним.