Постраждалих діставали з-під колес: п'яний голова РВА влетів у натовп у Броварах

26 квітня 2024, 20:32оновлено 26 квітня, 22:05
375
Кількість алкоголю в крові голови Броварської РВА перевищувала норму в 11 з половиною разів.
ДТП у Броварах
П'яний голова Броварської РДА Майбоженко Володимир влетів у натовп / Колаж: Главред, фото: скріншот із відео, Telegram

У Броварах сталася моторошна аварія. П'яний голова Броварської РВА Майбоженко Володимир був за кермом своєї автівки і вилетів з дороги просто в натовп. Відео з місця події вже розлетілися в Мережі.

Повідомляють, що внаслідок аварії постраждали щонайменше 4 людини. Одного потерпілого люди діставали з-під коліс, підіймаючи машину. Серед постраждалих є дитина.

На відео видно, що Майбоженко настільки п'яний, що ледь стоїть на ногах, обпираючись на машину. Він погодився пройти тест на драгері, але добитись результату вдалось лише з третьої спроби. За результатами тесту стало відомо, що кількість алкоголю в організмі перевищує норму в 11 з половиною разів - 2,31 проміле з 0,2 допустимих.

відео дня

Дивіться відео з жахливою ДТП у Броварах:

авария в Броварах
П'яний голова Броварської РДА Майбоженко Володимир влетів у натовп / фото: скріншот

Згодом у Мережі з'явилось відео, на якому видно сам момент аварії. Машина влетіла у натовп, деяких постраждалих підкинуло у повітря, а по інших проїхались.

Дивіться відео з моментом аварії у Броварах:

авария в Броварах
П'яний голова Броварської РДА Майбоженко Володимир влетів у натовп / фото: скріншот

У поліції зазначають, що посадовець їхав на "червоний". Чоловіка затримали.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко відреагував на жахливу аварію і заявив, що Майбоженка звільнять.

"Це єдиний правильний крок після жахливого інциденту ... Подібна поведінка посадовця неприпустима! Я звертаюся до правоохоронців - в найкоротший термін дати належну правову оцінку цій події. Наполягаю на об'єктивному, неупередженому розслідуванні та справедливому покаранні. Ситуацію триматиму на особистому контролі", - написав Кравченко.

Аварія у Броварах - у якому стані постраждалі

Руслан Кравченко зазначив, що внаслідок аварії постраждала 32-річна жінка та її донька, якій всього 2,5 років. Також були травмовані чоловіки 29 та 26 років. У дитини перелом плечової кістки та підшкірна гематома потиличної ділянки голови.

"У решти потерпілих: політравма, закрита черепно-мозкова травма, травми та переломи куприка, ключиці, плеча, лопатки, кістки носа, ребер, кінцівок, множинні забої та садна. Обстеження тривають", - написав Кравченко.

Постраждалі перебувають у лікарні.

Нагадаємо, у Києві, 27 серпня, у Святошинському районі сталася аварія за участю чотирьох елітних автомобілів. За кермом одного з них перебувала відома блогерка Даша Квіткова.

Зазначимо, раніше потерпіла в цій ДТП - Лілія Адаменко, яка перебувала в автомобілі Тесла, який також був учасником ДТП, розповіла деякі подробиці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти