"Київводоканал" дав споживачам час до 30 квітня, щоб встигнути пройти важливу процедуру. Про це йдеться на офіційній facebook-сторінці комунального підприємства.

Комунальники закликали споживачів активізуватися та зняти показники лічильників, які необхідно встигнути передати до 30 квітня.

Лічильники води, фото з вільних джерел
Лічильники води, фото з вільних джерел

При цьому громадян попередили, що процедуру краще не відкладати на останній момент, оскільки можуть виникнути проблеми з передачею даних.

"Радимо не відкладати передачу показників на 30 число, адже в останні дні місяця суттєво зростає навантаження на наші дистанційні сервіси, через що можуть виникати технічні складнощі", - попередили споживачів.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Платежки за воду. Фото: скрін youtube
Платежки за воду. Фото: скрін youtube

Зазначається, що для правильного формування платіжок потрібно передати показники лічильників гарячої води. Без цих даних можуть бути неточності у рахунках за каналізацію.

"Зверніть увагу, що показання лічильників гарячої води також необхідно передавати, бо вони необхідні для формування нарахувань за водовідведення", - нагадали комунальники.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Крім того, передача показників є обов'язковою і для осіб, які тимчасово не споживають воду, наприклад, через непроживання за адресою. У такому випадку подаються незмінні дані.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зайві кубометри у платіжках: "Київводоканал" терміново звернувся до споживачів.

Також наш портал інформував, українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики.

Крім того, ми писали, два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору.