Яка група крові має найкращий імунітет до інфекцій

 А значить і хворіють ці люди, рідше

Група крові впливає на чимало факторів якості життя. Цього разу йдеться про групу крові, яка дає організму можливості  набагато активніше продукувати білок інтерферон, що бореться з вірусами, бактеріальними речовинами, деякими хімічними сполуками, які потрапляють в організм.

І це власники четвертої групи, у 92% випадків у них добре виробляється інтерферон. 

Група крові впливає на те, як організм людини здатний продукувати інтерферон при вірусній інфекції, що безпосередньо пов’язано з питаннями імунної системи, – резюмували дослідники.

Також досить сильним імунітетом до інфекцій володіють люди з першої і третьої групами крові. Їх показники вироблення інтерферону складають, відповідно 80 і 91 відсоток.

Найменш стійкими до хвороб виявилися власники другої групи крові. Практично в половині випадків відрізняються низькою продуктивністю інтерферону. 

 

Джерело: ua vestnik

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень