Помилилися в номері банківської картки та випадково відправили переказ не тому одержувачу? Досить поширена проблема, яку не так просто вирішити. Як можна повернути свої гроші, розповіли спеціалісти Monobank.

У Monobank звернувся клієнт, який випадково припустився помилки в реквізитах і здійснив грошовий переказ не тій особі. Він поскаржився, що після звернення до служби підтримки йому не змогли допомогти.

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

За словами потерпілого, працівники банку просто знизали плечима, оскільки людина, яка отримала переказ, відмовилася його добровільно повертати.

На скаргу українця відреагували фахівці Monobank і підтвердили, що швидке повернення коштів можливе лише за умови, що людина, яка отримала переклад, погодиться її повернути.

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Переказ коштів. Фото: YouTube
Переказ коштів. Фото: YouTube

У фінустанові дали раду у таких випадках безпосередньо вирішувати питання з особою, яка отримала кошти або добиватися повернення грошей через Цивільний суд.

"Без згоди отримувача у нас відсутня можливість повернути вам кошти. Рекомендуємо вирішити питання з одержувачем коштів, якщо у вас є така можливість, або ж звернутися до Цивільного суду", - порадили у банку.

Роз'яснення спеціалістів Monobank. Фото: скрін Мінфін
Роз'яснення спеціалістів Monobank. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Monobank "заморожує" власні кошти українців: хто може залишитися без копійки.

Також наш портал інформував, клієнти Monobank скаржаться на безпричинне блокування карток: навіть переказ 100 гривень може стати "фатальним".

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, хочеш повернути гроші - чекай від місяця до півроку: клієнти "Monobank" в шоці від нових перевірок.