Шоумен Євген Кошовий, актор студії "Квартал 95" одного разу на шоу розплакався.

Це сталося тоді, коли на сцену вийшла його старша дочка з пародією на свого батька і заспівала пісню, в якій дорікнула його піснею до постійної зайнятості.

"Я був у шоці, коли все це сталося! Але в хорошому сенсі. Дякую, Луганська збірна" та Варя за емоції", - зазначив Кошовий у своєму Instagram-акаунті.

Актор Євген Кошовий, який також зізнавався, що був збентежений, коли побачив свою "лису" доньку Варвару на сцені шоу "Ліга сміху". Такий несподіваний сюрприз по-справжньому шокував шоумена.
Цікаво, що у тому випуску шоу під час виступу "Луганської збірної", тренером якої тоді був саме "кварталівець", на сцену в лисій перуці вийшла 10-річна Варвара Кошова – старша дочка артиста. І шокувала всю Україну талановитою грою на сцені.

Варвара Кошова та Євген Кошовий, кадри з інтерв'ю
Варвара Кошова та Євген Кошовий, кадри з інтерв'ю

Цей момент став одним із найяскравіших і найчуттєвіших у всьому шоу. Поява дочки стала для Євгена великим сюрпризом, адже він навіть не здогадувався, що Варя візьме участь у Лізі сміху.
Кошовий настільки розчулився від радості, що аж розплакався прямо в суддівському кріслі.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Нагадаємо, що худий, високий і з волоссям: українцям показали Євгена Кошового із "Квартал 95" до популярності.

Раніше ми повідомляли, що дочка Жені Кошового із "Кварталу 95" показала, як зробила губки ще до 16 років: мама підтримала.