Забудьте про брак пам'яті у смартфоні назавжди: простий трюк і видаляти нічого не треба

Це дозволить мати швидкий доступ до великої кількості аудіо-, відео-, графічних і текстових файлів, не завантажуючи внутрішню пам’ять телефону

Обсяг внутрішньої пам'яті будь-якого мобільного пристрою дуже обмежений, і коли вона заповнюється, продуктивність телефону починає погіршуватися. Однак існує секретна техніка, яка дозволяє збільшити вільний простір на смартфоні без встановлення карти пам'яті та при цьому зберегти всі дані.

Про це розповів портал itechua, передає видання «Телеграф».

Традиційно існувало два способи зберігання великих обсягів інформації: встановлення карти пам'яті або використання хмарної системи зберігання даних. Однак використання карти пам'яті має недоліки з точки зору роботи пристрою, наприклад, ризик витоку інформації.

Використання хмарних сховищ має два недоліки:

  • по-перше, з користувача можуть стягувати плату, якщо обсяг збережених даних перевищує певний ліміт;
  • по-друге, існує ризик витоку персональних даних.

Але можна скористатись простим лайфхаком — використовувати як «хмару» закладки в месенджері. Інакше кажучи, суть у тому, щоб надсилати файли самому собі.

Тоді вони збережуться «в інтернеті» і не займатимуть місце на смартфоні (відправлений файл потрібно одразу видалити з пристрою).

Такий трюк дозволяє мати швидкий доступ до великої кількості аудіо-, відео-, графічних і текстових файлів, не завантажуючи внутрішню пам’ять телефону.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень