Мобільний інтернет Київстар має велику популярність в українців, але трапляються неприємні ситуації, про які клієнти мережі не можуть мовчати. На цей раз обурення викликали тарифи.

Під одним із повідомлень на сторінці Facebook, схвильовані користувачі відзначають, що компанія самостійно змінює тарифи та збільшує плату за послугу, яку не можуть використати українці.

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

[quote author=" - написала користувач Олена Косенко."]Київстар також почав нахабніти — самостійно змінює наші тарифи, не питаючи, чи згодні ми користуватися великою кількістю інтернету. А може мені вистачає того, що є? Хто вас, нахаба, просить це робити? Ось хто захоче, тому підвищуйте, надавайте більше інтернету. Мені вистачає те, що є. Не будьте так зухвалі, і люди до вас потягнуться.

Також звертають увагу компанії на те, що люди змушені змінювати оператора та переходити до інших, вказуючи, що тарифи просто непідйомні для пенсіонерів та людей із невисокими зарплатами.

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

Через Ваші дорогі тарифи ви просто самі змушуєте людей переходити до іншого оператора, у якого менша плата за послуги, або людина просто перестає поповнювати рахунок телефону, тому що ще потрібно мати такі гроші, щоб його поповнити!! У кого мала пенсія чи зарплата просто не вистачить грошей на поповнення таких дорогих тарифів — відзначив користувач Alex Alex.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Нагадаємо, що один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма.

Раніше повідомляли, що "Київстар" попередив українців про небезпеку: що потрібно знати.