Один з найвідоміших українських телеведучих, актор Юрій Горбунов показав себе на благодійному вечорі в Одесі. Заслужений артист України поділився кадрами, на яких його можна побачити разом з DZIDZIO і Олександром Пономарьовим.

Відповідні кадри Юрій Горбунов оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

Ведучий вирушив до Одеси разом зі співаками DZIDZIO і Олександром Пономарьовим, щоб виступити з ними на благодійному вечорі. На кадрах можна побачити їх втрьох на сцені, де Юрій говорить у мікрофон. В описі під кадрами ведучий наголосив, що два дні йшов дощ в Одесі, але це не завадило провести захід.

"Красива, сонячна, незламна Одеса! Хоча два дні йшов дощ!! Дякуємо, гості нашої Благодійної вечері за щедрість і патріотизм!!" - написав в описі під своїми кадрами Юрій Горбунов.

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир
Показати ще

Коли підписники побачили його виступ, вони не змогли просто так пройти повз, щоб нічого не сказати. Тому під кадрами українського ведучого почали з’являтися різні коментарі, в яких люди висловилися щодо його виступу на сцені.

  • Чого нема солдатів? Чи тільки офіцери та ті люди які мають дох*я грошей?

  • Ухилянти

  • Пономарьов, DZIDZIO відробляє за гріхи з весілля

Коментарі зі сторінки Юрія Горбунова. Фото: скриншот з Instagram
Коментарі зі сторінки Юрія Горбунова. Фото: скриншот з Instagram

Нагадаємо, що український ведучий Юрій Горбунов зізнався, чи підтримує він зв’язок зі своєю названою донькою.

Як повідомляли раніше, популярний ведучий Юрій Горбунов показав захисника ЗСУ, заявивши, що він відклав музику, щоб захищати країну.

Як писав "Знай" раніше, ведучий і актор Юрій Горбунов показав себе на судовому засідання Ігоря Коломойського.