«Фаза війни переходить до завершення», – передбачення екзорцистки

Що чекає на росію  

Ченелерка, екзорцистка Ісіта Гая передбачила, що до цього року в Україні може закінчитися активна фаза війни.  

Я бачу, що така важка воєнна стадія має закінчитися 2024 року. Звісно, території, які були під гнобленням росії, потребують більшої уваги та більшого часу, але найважча ситуація має завершитися до кінця цього року. Найважча енергія має піти до кінця цього року. Важливо – це те, що українці мають більше не гинути. Люди мають припинити боятися, що прилетить бомба. Як це відбуватиметься – це неважливо, – розповіла Ісіта Гая.

Між тим вона додала, що 2024 рік – це не тільки «кармічний рік», а й рік Дракона, який  асоціюється з водою. Тож саме водяні катаклізми на росії й приведуть до завершення війни.  

Ось ці підтоплення, масові підтоплення в різних країнах, регіонах, містах, вони свідчать, що фаза війни переходить до завершення, – зауважила екзорцистка.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень