Група компаній VS Energy, до якої входять «Херсонобленерго», «Житомиробленерго», «Кіровоградобленерго», «Чернівціобленерго» та «Рівнеобленерго», за два роки від початку повномасштабного російського вторгнення надала допомогу Збройним силам України, територіальним громадам, військовим адміністраціям та волонтерським організаціям на 92,8 млн. грн.

Ці дані актуальні станом на квітень 2024 року – повідомляє прес-служба компанії.

«Наші українські компанії та я особисто продовжуємо допомагати Силам оборони України, місцевим органам влади, співробітникам, які служать, та родинам героїв, які загинули на війні», – повідомив Віліс Дамбінс, один з акціонерів групи компаній VS Energy.

«Наші обленерго працюють у надскладних умовах, коли ми маємо обмежені фінансові та технологічні можливості з ремонту та відновлення. Крім того, щодня ворог обстрілює Херсон та область, руйнуючи енергетичну інфраструктуру. І наші співробітники знову і знову її ремонтують, повертаючи світло українцям. Я вдячний працівникам наших компаній в усіх регіонах присутності за повсякденну непросту роботу, за сміливість та сумлінність!» ­– наголосив Віліс Дамбінс.

«ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» об’єднує в єдиній системі управління п’ять енергорозподільчих підприємств-операторів систем розподілу: «Херсонобленерго», «Житомиробленерго», «Кіровоградобленерго», «Чернівціобленерго» та «Рівнеобленерго».

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

З 2014 року акціонерами «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» є громадяни Євросоюзу Валтс Вігантс (Латвія), Віліс Дамбінс (Латвія), Артурс Альтбергс (Латвія), Олег Сізерман (Німеччина), Марина Ярославська (Німеччина).

Акціонери та менеджери компанії мають чітку патріотичну позицію, підтримуючи державність, суверенітет та демократичний розвиток суспільства та економіки України.