Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Кажуть, що Залужний займе дуже високу посаду в НАТО і що він уже там. Чи так це?

У нас розклади показували, що Залужного готують у президенти, можливо, це ще йшлося про те, що його загалом готують на якусь високу посаду.

Оракул підтверджує, що це дуже схоже на НАТО. Яка гарна карта випадає – Upastha, весілля – це довгостроковий шлюбний контракт. Відповідно, я думаю, що він уже підписав контракт про довгострокову співпрацю, який не обмежений якимись лімітами часу, як то кажуть, на 3 роки, на 5 років. Тобто, це довгостроковий контракт.

Чи це говорить про те, що незабаром і Україні буде в НАТО?

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Це можливо, і це відбуватиметься після закінчення війни, коли прийдуть до якогось офіційного завершення воєнних дій.

Що буде в Україні? В Україні буде безліч НАТОвських баз, Agni у парадній позиції, не виключено навіть розміщення НАТОвської ядерної зброї на території України. Те, що запропонувала зробити Польща, найімовірніше, здійсниться на території України, швидше навіть, ніж у Польщі. Тому що будуть бази, які свою зброю повернуть у бік ворога, тобто вона буде ніби у постійній бойовій готовності.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн зробила розклад і розповіла, чи реально росіяни планують щось на Одесу, чи все ж таки це просто ІПСО.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова попередила про природні лиха в росії.