В інтерв'ю на програмі "Неймовірна правда про зірок", відома українська актриса Олеся Жураківська відверто розповіла про деякі аспекти свого особистого життя, зокрема про складні стосунки з колишнім чоловіком та свої думки щодо нових відносин.

Олеся зазначила, що навіть після розриву із своїм колишнім, який стався через тривалі токсичні стосунки, вона зберігає позитивний погляд на любов.

Олеся Жураковська, фото: Instagram
Олеся Жураковська, фото: Instagram

Жураківська пояснила, що її серце "завжди наповнене коханням", хоча конкретні подробиці про своє нинішнє кохання вона не розкрила, підкресливши, що "любов, щастя, гроші люблять тишу".

Ця фраза стала інтригуючим моментом інтерв'ю, залишивши багато простору для домислів. Основну увагу актриса приділила обговоренню своїх минулих стосунків, які вона описала як болісні та виснажливі.

Популярні новини зараз
Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Олеся Жураковська, фото: скріншот з відео
Олеся Жураковська, фото: скріншот з відео

Жураківська детально згадала, як протягом п'яти років стосунки з її колишнім чоловіком ставали все більш токсичними. Останні роки їхнього спільного життя перетворились на "суцільне страждання".

Вона розповіла про внутрішній конфлікт та душевні боротьби, які вона переживала, намагаючись знайти вихід із цієї складної ситуації. Жураківська зазначила, що досягла "краю", коли почала помічати психічні зміни в собі та погані думки, що стали сигналом для неї, що пора вживати рішучі кроки для виходу із стосунків.

Актриса згадала, що зміни у її поведінці та самосприйнятті, які вона змусила себе здійснити, нарешті допомогли їй розірвати коло насильства та знайти можливість для нового життя без болю та залежності від токсичної особи.

Нагадаємо, Наталка Денисенко ділиться шокуючою історією про те, як її шестирічний син вижив у Чернігові під час ракетної атаки

Вам буде цікаво дізнатися зірка серіалу "Папік" Дар'я Рибак показала свого чоловічка та пообіцяла познайомити його з Україною: "Це у нього в ДНК"