Пізно ввечері 30 квітня російські загарбники знову били Одесою балістикою. Били окупанти по житловим будинкам, що призвело до людських жертв. З’явилась інформація, що загинули двоє підлітків та працівник поліції.

На жаль, внаслідок російського обстрілу є жертви та поранені. Крім того, пошкоджено житлові будинки. Міський голова показав кадри наслідків нічної атаки агресора.

Геннадій Труханов повідомив, що внаслідок нічної атаки ворога постраждали житлові будинки. Зокрема, вибиті вікна та двері.

Мер зазначив, що вранці на місці розпочне роботу оперативний штаб районної адміністрації.

«Дорогі одесити! Ви бачите, що у ворога почалися «сакральні дати». Другий день поспіль він запускає по нас балістику. Я вас дуже прошу максимально швидко реагувати на сигнали повітряної тривоги і оперативно рухатися в безпечні місця. Це дуже важливо для збереження вашого життя та здоров’я», – зазначив міський голова.

На трагедію уже відреагували у Зеленського. » =В Одесі троє загиблих. Балістика вночі по великому, мирному місту. Країна-терорист продовжує вбивати українців. Важливо пришвидшити постачання озброєнь», — закликали в Офісі президента.

Ставте лайк, пишіть коментарі та підтримайте нас на платформі Моно — посилання в описі та в шапці профілю

Голова Одеської ОДА Олег Кіпер повідомив, що ворог завдав удару по цивільній інфраструктурі. На жаль, 3 особи загинули, ще 3 отримали поранення.

“Внаслідок атаки загинуло троє людей, ще троє поранені. Потерпілим надається вся необхідна медична допомога. Є ушкодження громадянської інфраструктури. Висловлюю щирі співчуття сім’ям загиблих”,– написав Кіпер.

Мер міста Геннадій Труханов повідомив, що внаслідок обстрілу постраждали житлові будинки – вибиті вікна та двері. Натомість місцеве видання «Думська» пише, що вибито вікна залізничного вокзалу.

Варто відзначити, що загинули двоє підлітків, які бігли в укриття під час тривоги. Повідомляється, що їх вбило касетною частиною. Також за даними каналу загинув співробітник поліції.

Наголосимо, що поки що це неофіційна інформація. Підтвердження від ОВА наразі не було.

Це – друга атака ворога по місту протягом двох днів. Тому принагідно Олег Кіпер вкотре закликав мешканців Одеси оперативно реагувати на сигнали повітряної тривоги.