StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Левам потрібна увага, Скорпіон цінує правду: чого хочуть чоловіки різних знаків зодіаку

1 травня 2024, 10:37
440
Чоловіки - загадкові істоти, але їх можна "прочитати".
Чого хочуть чоловіки різних знаків зодіаку
Чого хочуть чоловіки різних знаків зодіаку / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Характер чоловіка може стати справжньою загадкою для жінки, але не які його риси можна визначити за гороскопом.

Овен

Чоловіки цього знака не терплять невпевнених у собі жінок. Овну потрібна та, хто стоятиме на його боці, а якщо жінка відступає за будь-якої розбіжності, Овну це швидко набридне.

Телець

Тельці люблять безпеку і стабільність, тому чоловіки цього знака будуть погано реагувати на непередбачуваних жінок. Жінка, яка постійно змінює свою думку і з якою ви ніколи не знаєте, в якому становищі перебуваєте, - його нічний кошмар.

відео дня

Близнюки

Бути комунікабельним - найважливіше для цього знака, тому мовчазні жінки, які не вміють володіти словом, просто не підійдуть Близнюкам.

Рак

Відомо, що цей знак дуже емоційний, тому, відповідно, чоловік-Рак погано реагуватиме на жінку, яка не проявляє жодних емоцій. Будь вона просто стриманою або абсолютно байдужою і схильною до критики, Рак замінить таку жінку на когось більш схожого на себе.

Лев

Левам необхідна увага, і хоча спочатку вони намагатимуться завоювати жінку, яка їй її не дає, з часом саме така жінка стане для них відразливою. Якщо ви не розумієте, чому він геній, значить, ви його не заслуговуєте.

Діва

Цей знак надає великого значення чистоті. Якщо вас не хвилює, що ваша машина брудна, і ви вважаєте, що важливіше жити повним життям, ніж турбуватися про охайність своєї квартири, чоловік-Діва точно не для вас.

Терези

Терезам потрібен мир і гармонія, тому вони схильні уникати сварок і конфронтацій. Жінка, яка любить боротися за свою думку і без проблем підвищує голос, безумовно не для цього знака.

Скорпіон

Скорпіон цінує правду понад усе, і якщо він спіймає людину на брехні, то не зможе цього пробачити. Жінки, які грають в ігри і не зовсім щирі, діють Скорпіону на нерви.

Стрілець

Схильним до пригод і ризику Стрільцям просто не подобаються жінки, які грають у безпечні ігри. Жінка, яка вважає за краще сидіти вдома під теплою ковдрою і дивитися кіно, може бути ідеальною для іншого, більш спокійного знака, але Стрілець не братиме її до уваги.

Козеріг

Козероги дуже цінують жінок, які вміють добре поводитися з грошима. Жінка, яка постійно влазить у борги і позичає гроші, буде сильно діяти на нерви Козерогу, який ніколи не зрозуміє, навіщо потрібна ще одна пара туфель.

Водолій

Для них дуже привабливі ліберальні жінки, відкриті новому досвіду і новим людям, а консервативні діють їм на нерви.

Риби

Егоїзм - найгірша риса характеру Риб, тому чоловік-Риби тікає якнайдалі, якщо відчуває, що жінка така.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти