В Україну з незапланованим візитом прибув генсек НАТО. Експерти заінтригували імовірною причиною того, чому Столтенберг прибув в Київ. Предметом таємних переговорів називають можливі дії ЗСУ в день інавгурації Володимира Путіна, яка відбудеться зовсім скоро.

Про це в своєму інтерв’ю також розповів і експерт Роман Світан, зазначаючи, що дійсно прихованим мотивом приїзду стала інавгурація в Російській Федерації, яка відбудеться 7 травня.

«Я думаю, що істинна причина приїзду – це обговорити дії або ж бездіяльність ЗСУ в день інавгурації», — зазначив експерт Роман Світан.

Також він заявив, що це може бути і своєрідною маніпуляцією для Володимира Путіна, аби він почав роздумувати над тим чи варто взагалі виходити в люди і щось робити в Москві.

«Це все для того, аби дати Путіну гарантію і можливість вийти на червону площу, або ж навпаки її забрати», — влучно підкреслив Роман Світан.

Також не можна виключати і такого розвитку подій, що ймовірно якщо якісь дії і будуть, то до цього можуть бути дотичні ресурси НАТО. Адже для того, щоб приїхати в Україну генсеку НАТО потрібна була дійсно важлива причина.

Все інше, що потрапило в інформаційне поле, включаючи пакет на 100 млрд доларів на п’ять років і тому подібне, це все просто переливання з пустого в порожнє. Тому експерт переконаний, що все зав’язано на майбутній інавгурації. Адже немає сенсу їхати, аби поговорити про гроші — це знак, що ЗСУ готують полум’яний привіт Путіну в його найважливіший день.