$39.57 €42.85
menu closed
menu open
weather +11 Київ

У лікарні помер чоловік, який постраждав під час ракетного удару окупантів по Одесі 29 квітня – ОВА

У лікарні помер чоловік, який постраждав під час ракетного удару окупантів по Одесі 29 квітня – ОВА За інформацією Офісу генпрокурора, удару по Одесі завдали балістичною ракетою "Іскандер" з касетним боєзарядом
Фото: ДСНС України / Telegram

У лікарні від травм помер чоловік, який постраждав під час ракетного удару російських окупантів по Одесі 29 квітня. Про це в Telegram 1 травня повідомив голова ОВА Олег Кіпер.

Отже, кількість жертв ворожого обстрілу зросла до шести осіб.

Контекст

Увечері 29 квітня російські окупанти завдали ракетного удару по Одесі. Раніше в ОВА повідомляли про загибель п'ятьох мирних жителів і про понад 30 постраждалих. У тяжкому стані перебувало восьмеро осіб, із них четверо – в украй тяжкому, зокрема чотирирічна дівчинка. Серед загиблих – проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв.

Унаслідок ворожого обстрілу пошкоджено житлові будинки й цивільну інфраструктуру, загорівся Палац студентів Одеської національної юридичної академії, відомий також як "замок Гаррі Поттера" й "замок Ківалова". Президент Міжнародного гуманітарного університету й Одеської юридичної академії, екснардеп-регіонал і ексголова ЦВК Сергій Ківалов дістав поранення.

За інформацією Офісу генпрокурора, удару завдали балістичною ракетою "Іскандер" з касетним боєзарядом.