• Головна
  • На Тернопільщині судитимуть медикиню за підробку довідки про відстрочку від військової служби
16:52, 1 травня

На Тернопільщині судитимуть медикиню за підробку довідки про відстрочку від військової служби

На Тернопільщині судитимуть медикиню за підробку довідки про відстрочку від військової служби

На Тернопільщині затримали жінку, яка підробила довідку про відстрочку від військової служби. Це завідувачка терапевтичного відділу — представниця територіальної позаштатної військово-лікарської комісії, що діє при Тернопільському районному терцентрі комплектування та соцпідтримки.

Про це повідомив речник Нацполіції Тернопільщини Сергій Крета, передає "Суспільне".

За його словами, підозрювана внесла неправдиву інформацію у картку обстеження військовозобов’язаного для відстрочки від призову. Допомагав їй у цій справ лікар-терапевт, який оформив документи про тимчасову непридатність до військової служби і зазначив у медичному висновку неправдивий діагноз.

"Незаконні дії викрили оперативники Тернопільського управління Департаменту внутрішньої безпеки спільно із працівниками Департаменту контррозвідки СБУ. Процесуальне керівництво здійснювала Тернопільська спеціалізована прокуратура у сфері оборони у Західному регіоні. Правоохоронці відкрили провадження щодо завідувачки терапевтичного відділу за 2 частиною 28 статті Кримінального кодексу. Це вчинення кримінального правопорушення групою осіб за попередньою змовою. Також жінці інкримінують 1 частину 366 статті Кримінального кодексу — службове підроблення. За це підозрюваній можуть присудити до трьох років обмеження волі", — розповів речник Нацополіції Тернопільщини.

Сергій Крета каже, слідчі скерували справу до суду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#лікарка #підробка #влк #судитимуть
ТОП новини
Військкоматів не уникне ніхто: повідомили про важливий нюанс нової хвилі мобілізації
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Ці чоловіки мають терміново з'явитися у ТЦК без повістки, в ухилянтів залишилося лише 10 днів": мобілізація посилюється
Вражаюча карколомна ДТП: тролейбус зніс авто рятувальників і понісся тротуаром збивати перехожих (ФОТО, ВІДЕО)
Оголошення
live comments feed...