Великдень вже зовсім близько, і час заповнити святковий стіл настав. І, звичайно ж, неможливо уявити великодній кошик без яєць. Способи їхнього прикраси можуть бути різноманітними, але спочатку потрібно подумати про те, де можна купити яйця за вигідною ціною.

Команда GoToShop провела дослідження цін на курячі яйця Ясенсвіт у різних торгових мережах Києва. Результати виявилися дуже цікавими:

  • В ЕКО Маркеті ціна складає 41,90 грн. за 10 штук.
  • У МегаМаркеті вона трохи вища – 44,60 грн.
  • У Novus яйця продаються за 50,99 грн.
  • В Ашане – за 54,30 грн.
  • У супермаркеті Зараз і в Ultramarket яйця коштують однаково – 56,10 грн.
  • І, нарешті, найвища ціна у мережі Космос – 57,60 грн.

Крашанки
Крашанки / Pixabay

Крім цін, при виборі місця покупки яєць для великоднього столу також важливо звернути увагу на якість товару та умови зберігання. Купуючи продукти в перевірених магазинах, можна бути впевненим у їхній свіжості та безпеці для здоров'я.

Крім того, деякі мережі можуть пропонувати додаткові акції та знижки для постійних клієнтів, що також може стати приємним бонусом при виборі місця покупки.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Для тих, хто віддає перевагу більш екологічно чистим продуктам, варто звернути увагу на органічні яйця , які можна побачити у продажу деяких магазинів.

Ці яйця зазвичай виробляються на фермах, де птахи утримуються в комфортніших умовах, що, звичайно ж, відбивається на якості яєць та їх харчової цінності.

Раніше ми писали, припиніть робити це з яйцями негайно: українців попередили про розбивання сковороди

Крім того, вам варто прочитати молитви за мир в Україні та за здоров'я близьких: найважливіші слова до Господа на Великдень-2024

Також наш портал інформував про світлий тиждень після Великодня: що обов'язково потрібно робити всім православним 7 днів