Чоловік на ім'я Владислав прожив 15 років із тягучою ідеєю помсти. Після того, як 2008 року його звільнили, він почав виношувати свій підступний план – убити жінку. Чекавши 15 років, він втілив його в життя, після чого наклав на себе руки.

21 січня 2024 року в Запоріжжі сталося вбивство, яке потрясло суспільство. Чоловік застрелив жінку, а потім, побачивши наближення поліції, наклав на себе руки.

Пізніше правоохоронці встановили, що жертвою стала Світлана Р., а вбивця – Владислав Г.

Свічка / фото: Pinterest
Свічка / фото: Pinterest

Все почалося в 1998 році, коли Владислав був одружений з Іриною В. Його дружина обіймала важливу посаду, а одним з її колег була Олена М., яка згодом стала головним лікарем медичного центру. Саме тоді почався ланцюг подій, що призвів до трагедії.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці
Показати ще

Олена та її співробітниця Світлана були звинувачені у шахрайстві, і Владислав став свідком у справі. Його дружина Ірина навіть свідчила проти них, що стало приводом для арешту їх обох. У результаті Олена виправдалася, а Світлану було засуджено.

Однак, незважаючи на виправдання, Олена залишилася під палким поглядом Владислава. Вона спробувала помститися Ірині та йому – підпалила їхній будинок. З того часу Владислав зачаїв образу і вирішив помститися сам.

2000 року він замовив вбивство Олени. Але навіть у цьому зловісному плані він залишився невдахою: його посібники виявилися п'яними і пристрій вибухнув до часу. Усіх їх було заарештовано, а Владислава засудили до тривалого ув'язнення.

Наручники / фото: Pinterest
Наручники / фото: Pinterest

Проте його прихована ненависть продовжувала тліти. Після виходу на волю він знайшов свою мерзенну відплату, але його злісний план несподівано обернувся катастрофічною помилкою.

З літа 2023 він почав регулярно з'являтися в Запоріжжі, орендуючи кімнату в гуртожитку. Восени того ж року він з'ясував, що його колишня колега Світлана працює в одній із лікарень міста. Так розпочався підготовчий етап.

21 січня Владислав під'їхав до району лікарні на таксі, придумав привід для водія та вдягнув військову форму для прикриття. Він вичікував Світлану у сквері і вже був готовий до нападу.

Коли жінка з'явилася, він пішов за нею і, не давши їй жодної нагоди, застрелив її. Після цього Владислав скоїв самогубство. Однак, як виявилось, його помста обернулася катастрофічною помилкою.

Під час розслідування стало ясно, що вбита жінка не мала нічого спільного із зрадою Владислава. Він помилково вважав її за ту ж Світлану, яка давала проти нього свідчення багато років тому. Але та Світлана вже давно змінила прізвище після заміжжя, і план помсти звалився через цю непробачну плутанину.

Таким чином, вбивши невинну людину і наклавши на себе руки, Владислав не тільки не домігся своєї помсти, але й не дізнався правди про свою помилку.

Нагадаємо, 1 5-річна дитина влаштувала стрілянину в школі, але посадили інших людей: чому це вперше сталося

Раніше ми писали про те, що маніяки починають із знущання над тваринами: активісти вимагають термінових дій