Легендарний екс-абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Майк Тайсон (50 перемог, 6 поразок, 44 нокаути) розкрив деталі своєї підготовки до майбутнього протистояння з відомим блогером Джейком Полом (9 перемог, 1 поразка, 6 нокаутів).

Ікона боксу розповіла, що змушена йти на серйозні жертви для покращення своїх шансів у бою. Про це повідомляє Forbes.

Майк Тайсон: скрін з відео
Майк Тайсон: скрін з відео

"Зараз я веду дисциплінований спосіб життя. Вже шість тижнів я не курю марихуану і утримуюсь від інтимних стосунків зі своєю дружиною. Я не курив з дитинства, і мені неприємно, що зараз не можу це робити. Але я роблю все це, ніби мені подобаються такі обмеження, - заявляє він.

Найвідоміший боксер 90-х років минулого століття вдається до суворих обмежень у рамках підготовки до поєдинку проти молодого та амбітного суперника.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Майк Тайсон
Майк Тайсон

Очевидно, що Майк максимально налаштований на перемогу у цьому несподіваному протистоянні, яке має статус виставкового бою.

Поєдинок Тайсона проти Джейка Пола заплановано на 20 липня цього року. Ця подія викликала великий ажіотаж у світі спорту та серед шанувальників боксу. Адже протистояння досвідченої легенди і молодого впевненого бійця, що представляє нові часи, завжди обіцяє видовищне та непередбачуване шоу.

Нагадаємо, Майк Тайсон може померти? Легендарного боксера застерігають від повернення на ринг

Як повідомляв "Знай.uа", легенда збірної Англії Уейн Руні хоче стати великим боксером: з тренерством нічого не вийшло

Знай.ua писав, Володимир Кличко може повернутися на ринг? Бій Усика з Ф'юрі вирішить усе