Деякі люди з певних категорій мають звернутися до Пенсійного фонду, щоб оформити або оновити допомогу. Щоб це зробити, не обов'язково йти до відділення – можна все вирішити онлайн.

Все, що треба зробити, це зайти на сайт Пенсійного фонду: portal.pfu.gov.ua. Потім увійдіть у свій особистий кабінет, використовуючи електронний підпис, і вибрати розділ "Всі послуги".

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Потім нажати на "Заяви про призначення та надання житлової субсидії" і заповнити форму. Вказавши свої особисті дані: ім'я, дату народження, ідентифікаційний код, адресу, номер телефону, електронну пошту та інші важливі деталі.

Обов'язково, треба переконатись, що всі дані вказані правильно. Додати скан-копії необхідних документів і підписати їх електронним підписом.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube
Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube

Відправити заяву дуже легко, натиснувши на кнопку "Сформувати заяву". Можна відслідковувати за статусом вашої заяви у розділі "Мої звернення" на сайті або чекати на інформацію поштою або телефоном.

Нову заяву потрібно подати таким категоріям, як орендарям житла, переселенцям, домогосподарствам з меншою кількістю фактичних мешканців, а також тим, хто претендує на допомогу для купівлі побутового палива.

Подати заяву на субсидію потрібно і тим, у кого в опалювальний період був в 0 гривень.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що ПФУ завершив фінансування пенсій, субсидій та пільг: до чого готуватися у травні

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зробіть це, щоб отримати субсидію: у ПФУ зробили заяву для українців