Уролог пояснює: до якого віку у чоловіків росте член

Та чи допоможуть креми та гелі зробити орган більшим

З 10 до 12 років у хлопчиків починається активне вироблення тестостерону. У підлітків пеніс доходить до 6 см, при ерекції - збільшується до 12 см. Активний ріст триває до 18 років - і завдовжки, і завширшки. Якщо статеве дозрівання було пізнім, терміни зміщуються до 25 років.

У 40 років, на жаль, статевий член вирости не може - якийсь крем, гель - що б ви туди не пшикали і не втирали. До 18, від 18 до 25 останній шанс. Далі рости вже не буде, — каже уролог.

Що впливає на розмір статевого члена:

  • генетика;
  • добрий виробіток організмом тестостерону;
  • нормальний рівень інших гормонів та робота кровоносної системи. 

Урологи запевняють, якщо у батька та діда був невеликий статевий член, то й у наступних поколінь чоловіків він матиме такий самий розмір.

Батькам хлопчиків треба звертати увагу на розвиток дитини, як іде статеве дозрівання. Якщо ви помітили, що час іде, хлопчик погано дозріває, здайте гормони. Можливо, лікар порекомендує дитині пити вітаміни з цинком, щоб дійти норми, - ділиться фахівець. 

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень