StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Настя Каменських прокоментувала роман із молочником із кліпу "MOLOKO"

2 травня 2024, 00:13
275
З NK і Ostrovskiy вийшла дуже гаряча парочка.
Настя Каменських, Ostrovskiy
NK Moloko - Настя Каменських прокоментувала роман з Ostrovskiy / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux

Наприкінці квітня українська співачка Настя Каменських під творчим псевдонімом NK представила нову пісню "MOLOKO". Кліп на трек багатьом здався провокаційним.

Переважно це стосується відвертих костюмів артистки і неприхованого флірту з молодим молочником, якого для відео зіграв Ostrovskiy. Між героями кліпу так і виблискували іскри, що породило хвилю чуток про те, що між ними зав'язався роман і в реальному житті.

Каменських не стала мовчати про ці плітки, і в інтерв'ю для ТСН.ua дала жартівливий коментар: "Враховуючи кількість пліток про наше розлучення з чоловіком (Потапом - прим. редактора), я вже давно зрозуміла, що людям з боку все видніше. Тож нехай експерти і дадуть відповідь на питання, чи є у нас стосунки з Островським".

Між тим співачка зазначила, що не в останню чергу її команда обрала Ostrovskiy для зйомок через його зовнішню привабливість. Утім, це було не єдиною перевагою музиканта.

"Ми усі миттєво обрали Ostrovskyi для головної ролі, коли режисерська команда запропонувала цю ідею. Він — молодий, креативний хлопець із привабливою зовнішністю. Його енергія та харизма — саме те, що ми шукали для виконавця ролі молочника. Він одразу органічно вписався в команду, він не тільки виконує режисерські завдання, а й постійно імпровізує, а головне — з ним легко і приємно було працювати", - каже NK.

Дивіться кліп NK - MOLOKO:

Хто така Настя Каменських

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Всього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше акторка Анастасія Цимбалару висловилася про причини розриву з чоловіком, актором Григорієм Баклановим, після 10 років разом. Артистка зазначила, що все ще тепло спілкується з ексом.

Також українська бізнесвумен Даша Кацуріна вперше показала свою стильну маму-красуню на зворушливому відео, і розповіла, як у неї складаються стосунки з Оленою Олександрівною.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти