StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Запроданку Асті освистали глядачі під час концерту та залишили зал - причина

2 травня 2024, 04:00
11402
Концерт співачки-зрадниці ANNA ASTI у Волгограді з тріском провалився.
Анна Асти
ANNA ASTI зганьбилася на концерті / колаж: Главред, фото: instagram.com/asti/

Російська співачка ANNA ASTI, яка родом із Черкас, але живе і працює в країні-окупанті РФ, повернулася на сцену після її "скасування" через участь у "голій" вечірці Насті Івлєєвої.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, все ж у Волгограді концерт артистки глядачі не оцінили. У залі зібралися тисячі людей, але просто посеред концерту вони почали виходити із залу, оскільки Анна тільки те й робила, що бігала переодягатися через кожні три пісні.

відео дня

"Найбільше сподобалися танці, сильний голос ASTI і бійка двох жінок. Але енергетики, драйву, вогню не було. Атмосферу довелося створювати самостійно. Вона дуже багато пустословила. Про Волгоград сказала, що наше місто дуже спекотне і ми молодці, що вистояли чергу", - розповіли відвідувачі концерту росЗМІ.

Але родзинку в досить нудний концерт зрадниці внесли дві жінки, які навіть побилися.

"Жінка хотіла пролізти до сцени, а інша відповіла їй: "Ні, я прийшла сюди раніше, нікуди ти не пролізеш, стій, де стоїш". Але жінка не послухала її, а інша схопила за волосся і відтягнула. Поруч стояв чоловік і весь концерт спостерігав за ними. Потім не витримав, повернувся до них, і такий: "Та як же ви..." - заявили глядачі.

Хто така Анна Асті

Анна Asti (справжнє ім'я Анна Дзюба) - співачка родом із Черкас, колишня солістка гурту Artik & Asti. Артистка стала на бік окупантів, повністю переїхала жити в Росію після 24 лютого 2024 року, де працює і жодного слова не обмовилася про те, що РФ повномасштабно вторглася на територію України.

Анна Асті - останні новини по темі

Зазначимо, Анні Асті для збереження російського громадянства висунули вимогу в РФ відмовитися від українського громадянства з публічним висвітленням у ЗМІ та публічна підтримка війни.

А також на нещодавній музичній премії "Жара Music Awards" Анну Асті визнали "співачкою року". Крім того, вона отримала нагороду за композицію, яку заспівала з відомим артистом-путіністом Філіпом Кіркоровим.

Читайте більше про Асті:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти