У німецькій клініці після 27 років коми опам'яталася Муніра Абдулла з ОАЕ.

1991 року жінка потрапила в автомобільну аварію, в якій отримала травму голови.

"Я ніколи не залишав її, тому що в мене завжди було відчуття, що якось вона прокинеться" , - каже її син Омар.

32-річна жінка потрапила до ДТП, забираючи сина з навчання. Її авто протаранило автобус.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Її синові на момент ДТП було 4 роки, він не отримав поранень. Перед тим, як протаранити автобус, мати притиснула сина до себе і цим його врятувала.

Омар розповів, як його мама одужала і дала пораду ніколи не втрачати надії на своїх рідних.

"Я хочу сказати людям: не втрачайте надії на своїх близьких, не вважай їх мертвими, коли вони перебувають у такому стані", - говорить Омар.

Після ДТП Муніра Абдулла була доставлена ​​до місцевого госпіталю, а потім її перевезли до Лондона. Британські лікарі говорили, що постраждала перебуває у вегетативному стані, але може відчувати біль.

Багато років Муніра буквально "жила" через люльку. У вегетативному стані жінка пройшла фізіотерапію, щоб м'язи її не атрофувалися.

2017 року її сім'я змогла отримати грант на лікування в одній із німецьких клінік. Там Муніру прооперували.

Син постраждалої каже, що одного разу його мати почала видавати незвичайні звуки, але лікарі запевнили його, що нічого дивного в цьому немає.

"Через три дні я прокинувся під звуки того, як хтось назвав моє ім'я. Це була вона! Вона кричала моє ім'я, я був переповнений радістю, багато років я мріяв про цей момент" , - згадує Омар.

На даний момент вона може реагувати на зовнішній світ, відчуває фізичний біль та говорить. Жінку повернули до ОАЕ, де їй доведеться продовжити лікування.

Нагадаємо, що в Угорщині археологи відкопали останки тварин та були шоковані знахідкою: що було у похованні.

Раніше ми повідомляли, коли настає старість: вчені з'ясували, що це індивідуально для кожного.