• Головна
  • Межигір'я передадуть у власність держави: коли розпочнеться процес
09:44, 2 травня

Межигір'я передадуть у власність держави: коли розпочнеться процес

Межигір'я передадуть у власність держави: коли розпочнеться процес

1 травня 2024 року розпочався процес передачі майна парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення "Межигір'я" у власність держави.

Про це повідомляє голова Агентства з розшуку та менеджменту активів Олена Дума.

Вона зазначила, що для пришвидшення процесу передачі майна заплановано створення чотирьох комісій, які одночасно працюватимуть над процесом передачі. 

До складу комісій увійдуть представники АРМА, парка-пам’ятки "Межигір’я", Фонду державного майна України та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"Першими вирішено передавати об’єкти енергетичної системи, для того аби новий власник мав змогу підтримувати функціонування парку та збереження його майна в належному стані", - написала вона.

Також за її словами, за результатами роботи першого дня комісії розбіжностей або втрат будь-яких матеріальних цінностей не виявлено.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Межигір'я #передадуть у власність держави #маєток
Останні новини
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
В Україну мчить нестерпна спека, попереджають про температурні аномалії
Оголошення
live comments feed...