• Головна
  • "Потужний снігопад суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом": де буде мороз у -8 градусів, дощ і гроза?
21:00, 2 травня

"Потужний снігопад суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом": де буде мороз у -8 градусів, дощ і гроза?

"Потужний снігопад суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом": де буде мороз у -8 градусів, дощ і гроза?

Синоптики повідомляють українців про те, де варто очікувати погіршення погоди прямо на Великдень. За всю історію спостережень в Україні в травні фіксували температуру у -10 градусів морозу. Чи треба готуватися до подібного цього року, пояснили фахівці.

Як інформує "ЗН,ЮА", 5 травня християни східного обряду відзначать Великдень або Воскресіння Христове. В Укргідрометцентрі дали прогноз, якою буде погода у неділю. В частині областей прогнозують дощі з грозами, але на решті території збережеться гарна погода.

Вдень короткочасні невеликі дощі та грози охоплять майже всю західну частину України. Опади прогнозують у Волинській, Львівській, Закарпатській, Тернопільській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях. При цьому температура залишиться достатньо високою – від +21 до +24 градусів. Вночі прогнозують від +8 до +12.

В центральних областях прогнозують мінливу хмарність, але без опадів. Вдень там очікується від +17 до +22. Вночі від +6 до +9.

На півдні теж без опадів. Вдень прогнозують від +16 до +19, а вночі – від +5 до +9.

На сході дощі прогнозують лише у Харківській області. Вдень температура підніметься до +19, а вночі – до +5. Вночі найхолодніше буде у Луганській області – там температура опуститься до +2.

На півночі дощити буде у Чернігівській та Сумській областях. Вдень очікується від +17 до +20, а вночі – від +5 до +9.

У столиці дощів не прогнозують. Вдень у Києві буде від +18 до +20. Вночі буде набагато холодніше – від +7 до +9.

Укргідрометцентр - 5 травня

Укргідрометцентр - 5 травня

Як інформує "РадіоТрек", на початку травня в Україні очікується снігопад. Втім, торкнеться він лише кількох районів країни.

У ніч на 9 травня сніг випаде у Чернігівській, Сумській та Харківській областях. Схожа ситуація вранці 9 травня буде й у Київській та Житомирській областях.

Вдруге сніг очікується вранці та вдень 10 травня. Пройде він у північно-східних регіонах України, зокрема Чернігівської області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Снігопад #мороз #холод #дощ
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
По сусідству з Тернопільщиною лікарі поставили на ноги 12-річного хлопчика, який не міг ходити
"Шалене кохання і багатство": ці знаки Зодіаку зустрінуть другу половинку вже влітку 2024 року
"Тотальне скасування відстрочок вже через тиждень, чоловіки масово шукають себе у списку бронювання": ТЦК і мобілізація
Оголошення
live comments feed...