Для всіх наших шановних читачів, які сміливо можуть назвати себе фанатами "яблучної" продукції від Apple є дуже важливі новини. Справа в тому, що власники iPhone стали масово скаржитися в соціальних мережах через проблеми із відтворенням звуку будильника на їхніх гаджетах.

Apple заявила, що працює над виправленням помилки програмного забезпечення iPhone, яка призвела до того, що деякі будильники у програмі Clock не відтворювали звук у встановлений час.

Про це повідомляють журналісти одразу і NBC, і The Wall Street Journal.

Публікація Ікеди, скріншот: Х
Публікація Ікеди, скріншот: Х

Публікація Штерн, скріншот: Х
Публікація Штерн, скріншот: Х

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Про проблему напередодні масово повідомляли користувачі соціальних мереж, зокрема TikTok. Поки що незрозуміло, скільки користувачів iPhone зіткнулися з цією проблемою, але вона точно зачепила не всіх.

IPhone15. Фото Youtube
IPhone15. Фото Youtube

Деякі користувачі TikTok стверджують, що функція Attention Aware iPhone викликала проблему. Ця функція дозволяє контролювати, як часто користувач звертає увагу на свій пристрій, та вживати заходів. Зокрема, якщо власник iPhone дивиться на свій пристрій, гучність повідомлень зменшується.

Apple не розкрила конкретних причин і не оголосила про тимчасові рамках для вирішення проблеми. Обіцяне виправлення може бути включене до майбутнього оновлення програмного забезпечення, наприклад iOS 17.4.2 або iOS 17.5.

Нагадаємо, очікування закінчено: Fortnite готовий знову захопити iPhone та iPad.

Раніше повідомлялося, MacBook Pro M3 - ваш найкращий вибір на iSpace.ua.

Також, Apple більше не №1: що сталося з виробником смартфонів у 2024 році.