facebook

Водіям буде дуже погано: у МВС зробили важливе попередження – краще позбавтеся цього

Що треба знати


Водійські права є важливим документом, що засвідчує право особи керувати транспортним засобом на дорозі. Отримання водійських прав передбачає проходження відповідної теоретичної та практичної підготовки, а також складання відповідних іспитів в державному сервісному центрі.

Міністерство внутрішніх справ України знову нагадує громадянам про велику важливість бути обережними щодо використання підроблених документів, зокрема, посвідчень водія, і підкреслює їх незаконність та наслідки такої дії.

Про це повідомляє сайт Міністерство внутрішніх справ України.

Єдиний законний спосіб отримати справжнє посвідчення водія — пройти процедуру оформлення у відповідному сервісному центрі МВС особисто, дотримуючись всіх встановлених правил та процедур.

Читайте також:  В Україні вже 13691 випадок COVID-19, за добу – 507

Навіть якщо підроблені посвідчення водія виглядають подібно до оригіналів, вони не мають законної сили, не фігурують у державних базах даних та не підлягають перевірці у застосунках Дія чи в Кабінеті водія.

Крім того, користування підробленими документами може призвести до серйозних правових наслідків, таких як значні штрафи або навіть позбавлення волі, згідно зі статтею 358 Кримінального кодексу України.

The post Водіям буде дуже погано: у МВС зробили важливе попередження – краще позбавтеся цього first appeared on UA-IN.

Запис Водіям буде дуже погано: у МВС зробили важливе попередження – краще позбавтеся цього спершу з’явиться на UA-IN.

Джерело.



Категорії: