Тягне на солодкі парфуми? Це SOS сигнал від організму, і ось що означає

Передусім час відпочити, і звернутися до лікаря

Завжди хочеться мати дедалі більше парфумів з різноманітними ароматами. А якщо останнім часом дедалі більше подобаються солодкі запахи? Все не так просто.

Експерти кажуть, що потяг до «солодких» ароматів сигналізує про те, що ти людина переживає сильний стрес і потребує перепочинку. Запахи випічки, ванілі, шоколаду, карамелі, цукрової вати, тропічних фруктів, бальзамічні відтінки, палений цукор. 

 

Бажання відчути солодкий запах, це те саме, коли хочеться з'їсти смачненького. В стресі виникає бажання вгамувати свій роздратований настрій, буквально підняти його.

Солодкі аромати інтуїтивно пов'язані з приємними смаками і зазвичай асоціюються у нас з абсолютним спокоєм, безпекою, задоволенням і радістю. Відчуваючи солодкі аромати, мозок починає виділяти ендорфіни, які зменшують тривожність та покращують загальне самопочуття.

Такі парфумерні композиції допомагають нам забути про свої проблеми, на якийсь час розслабитися.

До когорти антистресових парфумів можна зарахувати й цитрусові аромати. Вони знімають втому та стрес і підвищують концентрацію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень