Популярний у соціальних мережах український енергетичний практик, переможниця "Битви екстрасенсів", майстер карток Таро Яна Пасинкова визначила, що так звана російська федерація планує "приспати пильність" мільйонів українців. Все це заради того, щоби захопити більше нашої землі.

Про це стало відомо завдяки новому відео Яни Пасинкової на своєму YouTube-каналі.

Яна Пасинкова, скріншот: YouTube
Яна Пасинкова, скріншот: YouTube

Так, Яну Пасинкову попросили передбачити плани окупантів найближчим часом. На це вона зауважила, що росіяни хочуть захопити українські території.

"Найближчі плани ворога - відрізати два шматки землі, два міста, дві області. Причому вони будуть прикриватися миром або домовленостями, заморозкою конфлікту. Щось таке. Приспати нашу активність і відрізати два міста. Не можна розслаблятися в жодному разі", - сказала вона. переможниця "Битви екстрасенсів".

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Також Яна Пасинкова вважає, що в Україні будуть блекаути. Вона попередила українців про ймовірну загрозу.

"Безумовно так, однозначно - так. Причому блекаути не лише в плані світла, а й інших ресурсів. Також буде кінець зв'язку чи проблеми зі зв'язком", - сказала Яна Пасинкова.

А ще Яна Пасинкова відповіла, чи Польща депортує українців призовного віку в Україну. Вона вважає, що українцям буде безпечніше в Україні.

Українські чоловіки у Польщі, скріншот: Telegram
Українські чоловіки у Польщі, скріншот: Telegram

"Повернутися в Україну чоловікам призовного віку буде безпечніше, ніж залишатися в Польщі. А я казала - ми доживемо до того часу, коли люди повертатимуться в Україну, і тут буде безпечніше, ніж у світі. Це ще не той час, але ми на цьому шляху", - сказала переможниця "Битви екстрасенсів".

Нагадаємо, гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тельців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв.

Раніше повідомлялося, пощастить у коханні саме на початку травня: астрологи попередили 3 знаки Зодіаку, не поспішайте засмучуватися.

Також, цвіркуни, ключ або навіть лапка кролика: талісмани, які приваблять успіх для всіх знаків Зодіаку.