У столиці виникла ситуація, яка може лише здивувати. Біля поліклініки на вулиці Вербицького, 5 у Дарницькому районі ще з самого ранку утворилася величезна черга, що розтяглася надвір. Декілька десятків людей змушені були стояти, щоб потрапити до лікаря.

Місцеві жителі зазначають , що такі "квести" проходять щомісяця: хто встиг, той і отримує медичну консультацію, а решті доводиться шукати іншу поліклініку.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

Ситуація посилюється тим, що запис та обробку даних здійснює лише один працівник, а кількість відвідувачів постійно зростає. Люди висловлюють обурення такими реформами в медичній сфері.

Проте, як пояснюють медики, у приміщенні за вказаною адресою розташовані одразу дві установи – поліклініка та первинна медична допомога.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Ми не можемо контролювати чергу, яка заходить до приміщення, тому що там не тільки наші пацієнти, а й пацієнти до "первинки". Вранці відбувається забір аналізів у первинки та запис до лікарів-фахівців у нас. Тому ці два потоки відвідувачів збираються в один. Чому саме сьогодні виникли такі великі черги, зараз сказати складно", - заявляють лікарі.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

До них їдуть пацієнти з усієї столиці, оскільки, маючи електронний напрямок, людина може звернутися до будь-якої медустанови. А запис через Helsi більш віддалену дату ускладнена, тому доводиться записуватися через реєстратуру, що й призводить до накопичення відвідувачів.

Нагадаємо, раптово зупинилося серце: 16-річний хлопець воскрес після молитов мами

Як повідомляв "Знай.uа", лікарі приїхали на виклик до підлітка і виявили палицю ковбаси в задньому проході: "Людям нема чого, а вони..."

Знай.ua писав, австралійка впала з висоти в 4,5 кілометра і дивом вижила: що вона говорить