Влітку однією з найулюбленіших ягід багатьох людей є полуниця, а щоб вона вийшла великою і соковитою, варто правильно про неї дбати. Зокрема, потрібно знати, яке добриво краще додавати до цієї ягоди в травні 2024 року, щоб влітку ласувати нею.

Про це повідомляє GardenersWorld.com.

Справжні дачники точно знають, що полуниця дозріває швидше за інших ягід, тому її ретельно потрібно доглядати. У травні необхідно правильно підживлювати цю ягоду, щоб вона отримала потрібні поживні речовини і дала щедрий урожай.

Полуниця, город, зображення з вільних джерел
Полуниця, город, зображення з вільних джерел

Для підживлення цієї ягоди не потрібно витрачати багато грошей на спеціальні компоненти або промислові добрива. Все, що потрібно для підживлення полуниці, є завжди під рукою великої кількості городників, які регулярно дбають про свою ділянку.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Щоб приготувати дієву суміш, якою можна ефективно підживити цю ягоду в травні 2024 року, вам знадобиться:

  • Нашатирний спирт (не більше 10%) - 3 ложки

  • Лимонна кислота - 1 ложка

Рассада клубники / фото: Freepik
Розсада полуниці / фото: Freepik

Змішайте ці інгредієнти з розрахунку на 1 відро і додавайте під кущі полуниці, щоб отримати великий урожай смачних і солодких ягід. Цей спосіб підживлення допоможе прискорити процес дозрівання полуниці влітку.

Нагадаємо, як можна зробити ефективне добриво з кульбаб, яке допоможе мати щедрий урожай.

Як повідомляли раніше, що потрібно посадити у травні, щоб отримати великий урожай.

Як писав "Знай" раніше, чим варто підживлювати малину навесні 2024 року, щоб отримати щедрий урожай влітку.