Для всіх наших шановних читачів, яким набридли постійні "солодкі" прогнози тарологів, є свіжий прогноз від екзорциста. Справа в тому, що енергетичний провідник, екзорцистка Ісіта Гая передбачила, що до цього року в Україні може закінчитись активна фаза війни.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Ісіти Гая для YouTube-каналу "Передбачення".

Ісіта Гая, фото: Instagram
Ісіта Гая, фото: Instagram

«Я бачу, що така важка військова стадія має закінчитися у 2024 році. Звісно, території, які були під гнітом Росії, потребують більшої уваги і більшого часу, але найважча ситуація має завершитися до кінця цього року. Найважча енергія має піти до кінця цього року. Важливо - це те, що українці повинні більше не гинути. Люди повинні припинити боятися, що прилетить бомба. Як це відбуватиметься - це неважливо", - розповіла Ісіта Гая.

Ісіта Гая, фото: Instagram
Ісіта Гая, фото: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Тим часом вона додала, що 2024 рік – це не лише "кармічний рік", а й рік Дракона, який асоціюється із водою. Тому саме водяні катаклізми на росії призведуть до завершення війни.

"Ось ці підтоплення, масові підтоплення у різних країнах, регіонах, містах вони свідчать, що фаза війни переходить до завершення", - зазначила екзорцистка.

Нагадаємо, "полегшення...": зірка "Битви екстрасенсів" назвав момент, коли українська армія розіб'є окупантів.

Раніше повідомлялося, "росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів.

Також, "шолом перетвориться на дзвін": у пророцтві карпатського мольфара знайшли звістку про кінець війни.