У Великій Британії 73-річна жінка одружилася з чоловіком, який молодший за неї на 34 роки. Британка розповіла, як вони познайомилися, і зізналася, що їхнє інтимне життя є дуже активним, тому вони обидва щасливі у шлюбі.

Про це розповідає Mirror.

Жінка на ім’я Крістін Гайко познайомилася зі своїм чоловіком Хамою Дріді в Інтернеті ще у 2018 році. Тоді жінка була вчителем для переселенців, а чоловік записався до неї на урок. Коли вони трохи поспілкувалися, британка вирішила полетіти додому до коханого в Туніс, тому з того часу вони не розлучаються.

Крістін Гайко зі своїм коханим Хамою Дріді вдома. Фото: SWNS
Крістін Гайко зі своїм коханим Хамою Дріді вдома. Фото: SWNS

"Це було безумовно кохання з першого погляд. Я не можу пояснити наше кохання, воно просто чудове. Він дивовижний, ми постійно сміємося разом. Ми займаємося с*сом більше, ніж інші. Я побувала в багатьох країнах світу, і я ніколи не бачила країни, де було б стільки красивих чоловіків. Мені потрібен ендопротез стегна, але, крім цього, мій вік не стримує мене в ліжку", – чесно розповіла британка.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Через декілька місяців пара зіграла весілля в Тунісі, а британка навіть прийняла іслам.

Крістін Гайко зі своїм чоловіком Хамою Дріді. Фото: SWNS
Крістін Гайко зі своїм чоловіком Хамою Дріді. Фото: SWNS

"Я вже цікавилася ісламом і думала про навернення протягом 15 років. Я вірю, що Аллах має план для кожного, і це повинно було статися. Бути з Хамзою було його планом для мене", – також додала жінка.

Нагадаємо, що у Нідерландах молода дівчина хотіла покінчити життя самогубством на власний день народження.

Як повідомляли раніше, у Великій Британії ув’язнили жінку, яка дзвонила до екстрених служб понад 2 тисячі разів.

Як писав "Знай" раніше, в Ріо-де-Жанейро жінка намагалася взяти кредит на покійного чоловіка.