Дієтолог Крістен Карлі з багаторічним досвідом ділиться рецептом своєї улюбленої вечері, яка не тільки смачна, а й сприяє схуднення.

Вона зазначає, що це не жорстка дієта, а повноцінне та корисне харчування, яке забезпечує організм необхідними поживними речовинами та допомагає позбутися зайвої ваги. Про це повідомляє Eat This, Not That.

Класичний хумус, фото: youtube
Класичний хумус, фото: youtube

Для вечері Крістен рекомендує приготувати хумус, курячу грудку та салат з помідорів та огірків. Таке поєднання страв забезпечує організм легкозасвоюваним білком, рослинною клітковиною та здоровими жирами, що сприяє розгону метаболізму та ефективному спалюванню жирових відкладень.

Покрокова інструкція з виготовлення:

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Показати ще
  1. Розріжте дві курячі грудки навпіл, змастіть їх оливковою олією та посипте улюбленими приправами. Обсмажте м'ясо на середньому вогні до готовності.
  2. Для салату поріжте два невеликі помідори, один середній огірок і половину червоної цибулини. Заправте оливковою олією салат, додавши чайну ложку винного оцту, сіль та перець за смаком.
  3. Приготуйте хумус, зваривши його і заправивши оливковою олією.

Салат для схуднення, скріншот: Instagram
Салат для схуднення, скріншот: Instagram

Ця збалансована вечеря Крістен Карлі є прикладом здорового харчування, яке забезпечує організм необхідними поживними речовинами для підтримки загального здоров'я та благополуччя.

Нагадаємо, припиніть робити це з яйцями негайно: українців попередили про розбивання сковороди

Як повідомляв "Знай.ua", зігріває душу і задовольняє шлунок: рецепт італійського пирога до Великодня

Знай.ua писав, м'ясо вам більше не потрібно: рецепт супер-смачних котлет з рису