На сьогоднішній день курс долара в Україні є доволі нестабільним, адже нещодавно він навіть перевищував позначку в 40 гривень. Стало відомо, чи зміниться курс американської валюти у травні 2024 році і що буде з ним в останній місяць весни.

Про це повідомляють "Факти".

Як стверджує фахівець з економічних питань Олег Пендзин, цього місяця курс долару до гривні не буде суттєво змінюватися. Він стверджує, що курс американської валюти залежить тільки від Національного банку, який сам визначає, що робити з цінами на валюту в певних ситуаціях.

Курс долара. Фото: скриншот Youtube
Курс долара. Фото: скриншот Youtube

Експерт вважає, що у травні 2024 року за 1 долар потрібно буде віддати від 39 до 40 гривень. До того ж, він розповідає, чи буде знижуватися позначка навпроти долару в Україні. Також член Економічного дискусійного клубу наголосив, що буде з курсом долару на початку літа.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

"Національний банк, найімовірніше, триматиме курс десь до 40 гривень за долар і перевалювати за 40 він не буде. Але й опускатися теж. В червні, можливо, Національний банк ще трошки підніме курс", – стверджує український фахівець.

Обмін валют. Фото: скриншот Youtube
Обмін валют. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що експерти розповіли, що буде з курсом долару в українських банках до 2027 року.

Як повідомляли раніше, спеціалісти заявили, що курс долара в Україні може підвищитися на 15 гривень.

Як писав "Знай" раніше, що буде з цінами на паливо в Україні до наближення літнього періоду.