Про це він розповів у своєму блозі.

«От Пекін має надати якусь таку формулу, яка влаштує росію. Ось це, я думаю, буде основною темою перемовин під час візиту путіна до Китаю. Економіка теж буде обговорюватись, тому що росія залежить від ресурсів Китаю. Але все ж таки думаю, що ось цей блок питань політичний і військово-політичний буде превалювати під час візиту путіна до Сі», - міркує Олександр Мусієнко.

Окрім того, додає він, є ж інформація, що Сі поїде до Франції, і тут хтось може подумати, що Китай буде підтримувати мирний трек, що будуть домовлятися, що будуть стримувати росію. На думку експерта, Китай не зможе запропонувати нічого такого, що нас влаштує, бо його максимум - це перемир'я по лінії фронту без гарантій безпеки, тобто історія win-win.

«Вони можуть бути зацікавлені у тому, щоби не допускати подальшої війни, щоби війна зупинялась, заморожувався конфлікт, але точно Китай не зацікавлений у тому, щоби послаблювати путіна таким чином, аби він втратив владу. Тобто Китай зацікавлений у слабкому путіна у власних інтересах, але Китай не зацікавлений у слабкому путіні, якого скинуть за те, що він проявив слабкість, за те, що він не зміг довести до кінця (а він і не зможе) свою цю неоімперську агресивну війну», - пояснює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, чи вписується наступ на Харків у теперішню тактику кремля.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як скоро після гнучкої оборони ЗСУ зможуть піти у наступ.