В суботу з 12:00 почнеться посилене чергування поліції на Рівненщині

Вони працюватимуть разом з бійцями ДСНС

ФОТО ілюстративне

У суботу з 12:00 поліція Рівненщини перейде на посилений режим роботи.  Безпеку та порядок під час Великодніх богослужінь забезпечуватимуть працівники поліції та ДСНС. 

Поліція розпочне посилену роботу опівдні в суботу до 12:00 неділі. За правопорядком стежитимуть майже 650 поліцейських. Крім цього, залучатимуть Нацгвардію та ДФТГ, - розповів заступник начальника Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області Іван Теліга. 

Поліція наголошує, що оскільки змін в тривалості і межах комендантської години на Великдень не встановлювали, порушників цих правил не проігнорують. 

Цьогоріч свято Великодня відзначатимуть у 874 релігійних об'єктах. Фахівцями ДСНС проведено інструктажі з пожежної безпеки для священнослужителів й старост. У разі потреби рятувальники оперативно реагуватимуть на будь-які надзвичайні ситуації, - розповів провідний інспектор відділу пожежної безпеки управління запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Рівненській області Ярослав Дивущак.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень