• Головна
  • Довелося застосовувати зброю: деякі мешканці одного з сіл на Заході України висловили невдоволення стосовно мобілізації їх земляків
11:08, 4 травня

Довелося застосовувати зброю: деякі мешканці одного з сіл на Заході України висловили невдоволення стосовно мобілізації їх земляків

Довелося застосовувати зброю: деякі мешканці одного з сіл на Заході України висловили невдоволення стосовно мобілізації їх земляків

Вчора ввечері біля входу на територію Виноградівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки зібралася група людей, орієнтовно 10 осіб, які порушували публічний порядок та вчиняли хуліганські дії. Про це повідомляє поліція Закарпатської області.

Співробітники поліції, які прибули на місце події, встановили, що таким чином представники поселення з села Онок висловлювали невдоволення через мобілізацію двох їхніх товаришів.

Коли учасники конфлікту намагалися силою відчинити вхідні ворота, співробітники ТЦК та СП здійснили попереджувальні постріли у повітря.

На місці події забезпечували публічний порядок кілька екіпажів поліції. Ніхто з присутніх внаслідок хуліганських дій не постраждав. Наразі конфлікт з даного приводу вичерпано.

Слідчі кваліфікували такі дії за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Тривають процесуальні заходи, діям кожного з учасників правоохоронці нададуть правову оцінку.

Підозрюваним у вчиненні хуліганства загрожує увʼязнення терміном до 7 років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Україна #мобілізація #Закарпаття #ТЦК
Останні новини
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
В Україну мчить нестерпна спека, попереджають про температурні аномалії
Оголошення
live comments feed...