«Хабарі-Набарі»? Учбовим автомобілям наказали змінити «У» на «Н»: бо тепер вони «навчальні»

Важливе нововведення, чи не так?

Автомобілі з «учнем за кермом» мають відсьогодні змінити позначку «У» на «Н», бо термін «Учбовий транспортний засіб» тепер змінюється на «Навчальний транспортний засіб».

Нагально важлива трансформація літери «У» була особливо на часі зараз. Про це повідомив Головний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ:

«З 4 травня автомобілі, на яких кандидати у водії здійснюють практичну підготовку та складають іспити, позначатимуться по-новому.

 

На цих транспортних засобах зміниться розпізнавальний знак «У» на «Н», - йдеться у повідомленні.

УВАГА СЕРВІСНИМ ЦЕНТРАМ

Крім ТЗ автошкіл призначених для практичної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації та складання іспитів, відповідні маркування будуть змінені також на автомобілях сервісних центрів МВС, на яких кандидати у водії перевіряють практичні навички керування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень