Пройшло чимало часу відколи культова трилогія Крістофера Нолана про Бетмена завершилася стрічкою "Темний лицар: Відродження легенди".

Проте її співавтор, сценарист Джонатан Нолан, без вагань погодився б повернутися у вигадане місто Готем-сіті та поринути у світ коміксів про Брюса Уейна.

"Темний лицар", скріншот: Youtube
"Темний лицар", скріншот: Youtube

Для Нолана можливість працювати над франшизою про Бетмена стала справжньою мрією та епохальною віхою у його творчому шляху. Період з 2003 по 2012 рік, коли він отримав пропозицію написати сценарій до "Бетмена: Початок", а потім випустити у світ "Темний лицар: Відродження легенди" став для нього видатним етапом.

"Можливість попрацювати з Крістіаном, Хітом, Морганом Фріменом, Майклом Кейном, з видатним акторським складом цих фільмів і над американською іконою. Так що якби я мала можливість повернутися і знову попрацювати над цим фільмом - безумовно", - зазначив він.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Нолан разом зі своїм братом Крістофером, режисером трилогії створили сценарії до всіх фільмів. Усі вони отримали високу оцінку кінокритиків та увійшли до топ світового кінематографа.

У 2021 році на широкі екрани вийшов новий фільм про Бетмена з Робертом Паттінсоном у головній ролі, режисером якого став Метт Рівз. Очікується, що 2026 року вийде його продовження. Але ж без участі Ноланов.

Нагадаємо, може, й у вас завалявся? Комікс про Супермена продали за 6 000 000 доларів

Як повідомляв "Знай.uа", "Бетмен 2" посунувся: чому шанувальникам доведеться почекати

Знай.ua писав, красень Том Харді знову у справі: стала відома дата виходу "Веном 3"