Три речі у гардеробі, яких треба уникати жінкам 50+

Вони зіпсують ваші образи і навіть візуально зістарять

Джинси низької посадки з дірками

Ці штани повинні бути традиційними, щоб краще підкреслити переваги фігури вікової жінки, а також приховати недоліки.

Модні джинси із дірками, потертостями, прикрасами можуть зіпсувати загальне враження. Їх важко буде поєднувати з різноплановими аксесуарами та іншими речами.

Висока посадка джинсів надасть жінкам за 50 стрункості, подовжить ноги і підкреслить красу фігури. А класичний крій та колір стануть додатковими плюсами при створенні образу.

Однотипні сумки та підбори

Жінкам за 50 краще відмовитися від тонких високих шпильок та товстої платформи. Вони будуть виглядати недоречно, а також можуть призвести до проблем зі здоров'ям.

Найкращим вибором стануть класичні моделі взуття — човники на маленькому або середньому підборі, мюлі, лофери, черевики або чоботи на холодну пору року, броги. Взуття має бути якісним — воно краще відображає елегантність та гідність віку.

Великою помилкою є носіння лише однієї вибраної моделі сумки. Адже єдиний аксесуар не підходитиме до всіх образів, які носять протягом року. Тому важливо придбати кілька гарних моделей сумок, що підходять для роботи, поїздок, виходів у світ та прогулянок.

Старомодні ювелірні прикраси

Стилісти радять не носити сережки та обручки, придбані пару десятків років тому. Тоді мода була на рівні «більше = багатше». Зараз у моді стриманіші варіанти ювелірних прикрас.

Краще залишити улюблене бабусине колечко в скриньці, де воно стане чудовою спадщиною для майбутніх поколінь. Старомодні прикраси краще замінити на якісну біжутерію в сучасному стилі.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень