Молода дружина відомого українського артиста Віктора Павліка Катя Репяхова поділилася важливими новинами. Жінка розповіла, що її чоловіку зроблять операцію, адже він в будь-який момент може навіть померти через проблеми із серцем.

Про це Катя Репяхова розповіла в розділі Stories на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Відомо, що минулого року медики з’ясували, що один з клапанів у серці Віктора Павліка неправильно працює, тому замість нього потрібно поставити штучний. Артист довго не наважувався на хірургічне втручання, якби його не вмовляла Катя Репяхова.

Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото: Знай.ua
Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото: Знай.ua

Проте, цього разу вона заявила, що в Інституті серця вмовили українського артиста на цю операцію, адже він має критичну ситуацію і може навіть в будь-який момент піти з життя. Катя Репяхова наголосила, що її чоловіка знайшли люди з лікарні, які, власне, і вмовили його, адже свою кохану Віктор Павлік не слухав.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

"Перша, дуже важлива для нас новина. Борис Михайлович вмовив чоловіка на операцію. У ВП критична ситуація, він може померти у будь-який момент. Віктора Франковича самі знайшли з лікарні люди та вмовили. Він мене не слухав. Слава Богу за цих людей", – написала Катя Репяхова.

Новина Каті Репяхової про операцію Віктора Павліка. Фото: скриншот зі Stories в Instagram
Новина Каті Репяхової про операцію Віктора Павліка. Фото: скриншот зі Stories в Instagram

Нагадаємо, що молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала миле сімейне відео зі своїм чоловіком.

Як повідомляли раніше, блогерка Катя Репяхова розповіла, що в її маленького сина досі проблеми зі здоров’ям.

Як писав "Знай" раніше, дружина співака Віктора Павліка зізналася, скільки вона заробляє.