Чоловік в'їхав на авто в огорожу Білого дому й помер

Новини — Неділя, 5 травня 2024, 15:41 —

Чоловік, який в'їхав на автомобілі у ворота зовнішнього комплексу Білого дому ввечері 4 травня, помер від отриманих травм.

Про це повідомила Секретна служба США, пише "Європейська правда".

Як ідеться в повідомленні, близько 22:30 у суботу за місцевим часом водій авто на високій швидкості в'їхав у зовнішню огорожу Білого дому.

"Були застосовані протоколи безпеки, поки службовці забрали автомобіль і намагались надати допомогу водієві, якого оголосили загиблим", – додали в Секретній службі, наголосивши, що інцидент не становив загрози для Білого дому.

Реклама:

Поліція округу Колумбія підтвердила смерть водія та почала попереднє розслідування за фактом ДТП. Особа загиблого, як і ймовірні мотиви його вчинку не встановлені.

Правоохоронці уточнили, що інцидент стався біля південно-східного кута комплексу Білого дому, де неподалік розташоване Міністерство фінансів.

За останні роки Білий дім став об'єктом кількох спроб вторгнення. Через це у 2020 році служби безпеки вирішили у 2020 році побудувати по периметру президентської резиденції новий бар'єр.

У травні минулого року невідомий чоловік проник в будинок помічника президента США з питань національної безпеки Джейка Саллівана.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: