"Усього мінус 30 осіб": поліціянтка з Одеси потрапила в скандал на Великдень

5 травня 2024, 17:15оновлено 5 травня, 17:59
1919
У ГУ НП ініціювали проведення службового розслідування.
Одеса
Поліціянтка з Одеси потрапила в скандал / Колаж: Главред, Фото: УНІАН, скріншот

У Мережі опублікували відео з дівчиною-поліціянткою з Одеси, яка в нецензурній формі прокоментувала необхідність охорони порядку в церкві.

За її словами, у церкві могло зібратися від сили 30 осіб. "Там від сили - 30 осіб", - розповіла вона під час стріму.

При цьому вона блюзнірськи оцінила ймовірність удару російських окупантів по церкві під час святкування Великодня.

відео дня

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного. Це ж не мінус 100 осіб, це всього лише мінус 30", - заявила вона.

Скандальне відео можна подивитися за цим посиланням.

Реакція Нацполіції

"Сьогодні, 5 травня, під час моніторингу Інтернету в одному з пабліків було виявлено відео з висловлюваннями поліцейської щодо невдоволення обов'язком чергувати біля церкви на Великдень та байдужістю до можливих обстрілів і загибелі громадян. Цей допис, який вона скинула для своїх друзів у приватну групу, став надбанням пабліків", - ідеться в повідомленні ГУ НП в Одеській області.

Співробітницю відсторонено, ініційовано проведення службового розслідування, за результатами якого поліцейську буде звільнено. У поліції розповіли, що працювати в них дівчина почала лише місяць тому.

"Така поведінка неприйнятна, ганьбить роботу правоохоронця, і на неї була принципова і жорстка реакція керівництва", - запевнили в поліції.

Скриншот
/ Facebook/gunp.odesa

Удари РФ по Одесі - останні новини за темою

Нагадаємо, що речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук пояснив, чому РФ почала частіше атакувати Одесу балістикою. Російські загарбники використовують у ракетах "Іскандер" бойову частину з касетними суббоєприпасами, щоб завдати якомога більше шкоди мирному населенню.

Уночі 1 травня Росія вдарила по Одесі балістикою. Ворог атакував Одесу балістичними ракетами. Відомо про щонайменше 13 постраждалих. На місці влучання сталася потужна пожежа. "Нова пошта" підтвердила удар росіян по пункту сортування в Одесі.

З'явилися фото "замку Ківалова" після прильоту ракети в Одесі. Вогонь майже повністю знищив будівлю Палацу студентів Одеської юридичної академії, яку ще називають "замком Гаррі Поттера". Пожежа зачепила значну площу будівлі.

Що відомо про Національну поліцію

Це центральний орган виконавчої влади, що забезпечує охорону прав і свобод людини, протидію злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку. Діяльність Нацполіції спрямовується і координується Кабміном через міністра внутрішніх справ. Нацполіція покликана захищати життя, здоров'я, права і свободи громадян України, іноземних громадян, осіб без громадянства, протидіяти злочинності, охороняти громадський порядок і забезпечувати громадську безпеку. Раніше правоохоронні функції в Україні виконувала міліція, а 2015 року, після ухвалення відповідного закону, ці функції перейшли до Нацполіції, пише Вікіпедія.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти